• : 0505 470 90 00
SİTEMİZ HAZIR GİYİM FİRMALARININ ÜYELİK KAYITLARINA AÇILMIŞTIR.
img
Türkiye

SİTEMİZ HAZIR GİYİM FİRMALARININ ÜYELİK KAYITLARINA AÇILMIŞTIR.

HazirGiyimci. com ‘A FİRMA VE ÜRÜN İLAN KAYDI NASIL YAPILIYOR?

SİTEMİZE ÜYELİK, FİRMA VE ÜRÜN İLAN KAYDI İÇİN;

1- Sitemizin sağ tarafında ve en üst köşesinde bulunan ( Üye Kayıt ) Butonundan ( Üye Kayıt ) Sayfası Açılır. 

2- ÖNEMLİ..! Daha Sonra Firma Kaydınızın Onaylanması İçin Üyelik Formunda Belirttiğiniz E-Posta Hesabınız Firmanızın Web Sitesine Bağlı Kurumsal Bir Mail Hesabı ve GSM Numarası da kontrol edildiğinde Web Sitenizde İletişim Numarası Olarak Belirtilen Bir GSM Numara Olmalı.

Sertifikalı web sitesi olmayan firmalar HazirGiyimci.com a Kurumsal Üyelik yapamazlar.

E Ticaret Siteleri Kategorisine Kayıt Yapacak Firmaların Web Sitesinin ETBİS - Elektronik Ticaret Bilgi Sisteminde Kayıtlı Olması Gerekmektedir. Firma kaydı oluştururken Kayıt Formunda firma adı yerine e ticaret sitelerinin domain adını ( başında www veya https: olmadan ) yazmalıdırlar.

Sayın Bireysel (Sahibinden) Üyelerimizin Dikkatine: 

HazirGiyimci.com da bireysel üyeler ilan yayınlayamaz ve firma kaydı oluşturamazlar.

BURADA Açılan Kayıt Formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurup Üyelik Seçeneğinizi de ( Kurumsal Üyelik ) Olarak Seçilir. Kullanıcı Kayıt Şifrenizi (Sadece Sizin Tarafınızdan Belirlenir ve Bilinir. Lütfen, Bunu Not Ediniz ve Unutmayınız! ) Oluşturup, ( Hizmet Sözleşmemiz ) i okuyup bu Hizmet Sözleşmemizi de kabul ettikten sonra sol tarafında bulunan Onay Kutusunu işaretleyip en altta bulunan Kayıt Butonunu tıklayıp Üyeliğinizi Yapmış Olursunuz. Bundan sonra kayıt formunda belirtmiş olduğunuz E-Posta hesabınıza sitemizden otomatik olarak ÜYELİK AKTİVASYON maili gönderilir. Bu maili ONAYLADIKTAN SONRA Üyeliğiniz Otomatik Olarak Aktif Duruma gelir.

3- Üyeliğiniz AKTİF DURUMA Geçtikten sonra; Aynı Anda Siteye de Yönlendirmeniz Yapılır. Sitemiz Ana Sayfası Açıldıktan Sonra, Ana sayfamızın sağ tarafında ve en üst köşesinde bulunan ( Üye Giriş) Butonundan Üye Giriş Sayfasını Açıp Üyelik Kaydında Belirttiğiniz E-Posta Hesabınız ve Burada Belirlediğiniz Şifreniz ile Üye Girişi Yapıp. Size Sunulan Kurumsal Üyelik Paketlerinden Birini Seçip Firma Profil Bilgilerinizi Tamamlayıp Oturumu Kapatınız. Bundan sonra; 

- Eğer Seçmiş Olduğunuz Üyelik Paketi ( Standart) Ücretsiz Üyelik Paketi İse Hemen Ardında; Sitemizi Kullanmaya İlk Önce Ücretsiz Standart 12 Ay Süreli Kurumsal Üyelik Paketi İle Başlamanızı Tavsiye Ediyoruz!

- Eğer Ücretli Üyelik (Silver veya Gold ) Paketi Seçimi Yapmışsanız Gerekli Ücreti Banka Hesabımıza Yatırdıktan Sonra;

       Üyelik Kaydında Belirtmiş Olduğunuz Kurumsal GSM Hattınızdan Firmamızın 0505.470 90 00      Nolu GSM Numarasına Sitemizin Adı, Seçmiş Olduğunuz Üyelik Paketi Adı ve Firma Adınızın da belirtildiği Bir WhatsApp veya SMS Mesajı ile Firma Kaydı Onayı Talebinde bulunmanız gerekmektedir. Bu Mesajınız Site Yönetimi tarafından alındıktan sonra bilgileriniz kontrol edilir ve firmanıza firma ve ilan kaydı oluşturabilmesi için onay verilir. Kayıtlarınızda bir eksiklik ve bir uyuşmazlık tespit edilirse sitemiz yönetimince bu eksiklik ve uyuşmazlıklar giderilinceye kadar FİRMA KAYDINIZA ONAY VERİLMEZ. 

4- FİRMA ÜYELİK KAYDINIZ ONAYLANDIKTAN SONRA Sitemize Üye Girişi Yapıp Size Sunulan Yeni Bir Kontrol Panelinden Firma Tanıtımız ile Ürün İlanlarınız ve Elaman İlanlarınızı Site Yönetimimizin Onayına Gerek Kalmadan Tüm Yasal Sorumluluğu Kendinize Ait Olmak Üzere Doğrudan Kendiniz Oluşturup Kendiniz Yayınlayabilir ve Düzenleyebilirsiniz. 


20.11.2022

ÇLK Reklam Ltd. Şti.

Mustafa ÇELİK

Şirket Müdürü



İlginizi Çekebilir

  • img

    SİTEMİZ HAZIR GİYİM FİRMALARININ ÜYELİK KAYITLARINA AÇILMIŞTIR.

    Türkiye
    Haberi İncele